Toimitusehdot

grafiikkagalleria.fi on taiteen verkkokauppa jonka ylläpitäjä on Galleria Heiskanen, Y 1669486-0, Nattarinkuja 6 a, 36240 Kangasala, Mauri Heiskanen 050 5659 808.

Tuotteiden hinnat näkyvät kaupan sivuilla, hintoihin sisältyy arvonlisävero. Toimitamme tilauksen postin, matkahuollon tai kuriiripalvelun kautta asianmukaisesti pakattuna. Hintoihin lisätään toimituskulut jotka näkyvät tilauksen yhteydessä. Toimitusaika on yleensä 5-7 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitusaikaan. Toimitamme tuotteitamme Suomen lisäksi myös muihin Pohjoismaihin. Tuotteilla on lakisääteinen 14 vuorokauden (myös pyhäpäivät lasketaan) palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Reklamointi. Mikäli tuote on viallinen tai väärä tulee se palauttaa mielellään alkuperäisessä pakkauksessa. Hyvitämme asiakkaalle tuotteen hinnan ja palautuskulut. Pyydämme asiakasta reklamoimaan ensin posti@grafiikkagalleria.fi tai 050 5659 808.

Maksuehdot

Klarna on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Klarna Bank Ab:n (y-tunnus 556737-0431) ylläpitämä.

Klarna-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Klarna Bank Ab, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Klarna Bank Ab, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Klarna näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.